top of page
  • Facebook Social Icon

Innovation through Inspiration

 

Inspireren

Health Republic is een virtuele Republiek. Virtueel geographisch gezien maar buitengewoon echt. Een "plaats" waar Gezondheid, Gezondheidszorg en Technologie samenkomen. Waar intelligente betrokken mensen slimme toepassingen voelen, bedenken, uitvinden, bouwen en implementeren. Oplossingen die de werelden van Gezondheid en Gezondheidszorg verbinden en de kwaliteit van gezondheidszorg en het leven van mensen verbeteren.

 

Ons doel is om de wereld gezonder te maken met behulp van slimme technologie, Technologie niet als doel, maar als het ultieme hulpmiddel.

Wij zijn de mensen van Health Republic, Gepassioneerd, Geïnspireerd, Gedreven, Betrokken en Creatief. Wij zijn op een reis om innovatie te brengen ten behoeve van Gezondheid en Gezondheidszorg.

Reis je met ons mee? Laten we de wereld gezonder maken! 

Health Republic - Innovation through inspiration

Innoveren

Innovatie voor Gezondheidszorg

 

Wij helpen uw organisatie met strategisch advies, innovatie advies, interim innovatie management of challenge sessies om nieuwe toepassingen te ontwikkelen, nieuwe processen in te richten en u te ondersteunen in de weg naar uw toekomst.

Interim

 

Onze adviseurs, (IT)-Managers en Project Managers hebben uitgebreide ervaring in de gezondheidszorg, begrijpen de wereld van vandaag en hebben goed zicht op de wereld van morgen. Van verandermanagement tot het bewaken van de stabiliteit van uw processen, wij kennen uw omgeving. 

    Contact    

Postbus 83

3930 EB  Woudenberg

Maarnse Grindweg 38

3953 LW  Maarsbergen (Landgoed Maarsbergen)

 

info@healthrepublic.nl

Tel: +31 (0) 6 12 92 80 95

Bericht ontvangen!

bottom of page